Voor het 2e weekend van de indoor dames werd er ons eerst Hermes voorgeschoteld. Vanaf het begin nam Temse het heft in handen en controleerde de wedstrijd volledig. Er werden veel doelkansen gecreëerd en verdedigend werd er niets weggegeven. Met doelpunten van De Naeyer, Delport en Delmulle gingen we de rust in met een 3-0 voorsprong. 2e helft begon even sterk en na een 5-tal minuten liepen we al uit naar 6-0 (2x De Naeyer, Delport), hierna verwaterde de wedstrijd volledig. De score veranderde uiteindelijk niet meer en de 3e overwinning was een feit. Het was een goede en intelligente wedstrijd van Temse.
Voor onze 2e wedstrijd moesten we tegen Rasante, de laatste in de stand, opdraven. Temse begon ongefocust en veel te overmoedig aan de wedstrijd. Telkens werd er naïef en overhaast gebotst op de uitstekende keepster van de Brusselaars. Toch was het Van Bauwel dat een gaatje vond en kwamen we 1-0 voor. 3 minuten voor de rust kregen we echter het deksel op de neus en scoorde Rasante de gelijkmaker na een counter, ons eerste tegendoelpunt van het seizoen. Temse hervatte de 2e helft veel gretiger en na 3 minuten bracht Delmulle ons terug op voorsprong. Na 10 minuten kwam Rasante echter terug op gelijke hoogte na een zeldzame fout in onze verdediging. Hoog tijd voor Temse om wakker te schieten en Sophie Voet scoorde al snel de 3-2 na een ingestudeerde PC. De Naeyer deed er nog ééntje bovenop met een tweede PC en uiteindelijk was het Delmulle die de score vastlegde op 5-2 met haar 2e doelpunt van de wedstrijd.
6 nieuwe punten voor de dames van Temse die zo autoritair aan de leiding blijven in eerste nationale.