Zondag was RAPIDSUNDAY! Alles was aanwezig om er een top hockey middag van te maken.
Op zondag middag in volle zon was Temse klaar om aan de match te beginnen met één doel `de drie punten blijven in temse!’ om 15:00 ging het startsigniaal en begon Temse aan de wedstrijd. Al snel waren er een paar kansen. Temse wachte geduldig af , contoleerde de match, zette goed druk naar voor , maar Uccle kwam ook gevaarlijk uit de hoek maar geraakte maar niet door de groene , goed georganiseerde muur van Temse. Na 20min spelen maakte Seba een mooie actie en vond Matthias en scoorde hij de 1-0 met een mooie tip-in. Toen ging het heel snel en ging Timo ervandoor met de bal na een prachtige solo, maakte hij zijn 1ste veld goal. Twee min voor rust kreeg Temse een onbegrijpelijke stroke tegen, Uccle maakte net voor rust de 2-1.
Temse ging rusten met 2-1. Temse begen terug goed aan de match. Het was nog even spannend toen Uccle een paar keer gevaarlijk uit de hoek kwam, Post had er genoeg van en vond Wouter die op tip-in in de linker haak de mooie 3-1 van kon maken. Temse had nog meer zin in de wedstrijd . Na weer een mooi samenspel kreeg Temse een pc . Timo sleepte hem op de keeper maar Douwe nam de rebound waar Max Bogaert tussenstond die via de keeper de schitterende 4 – 1 eindstand kon vastleggen.