Het reguliere hockey seizoen mag dan wel voorbij zijn voor RAPID, bij BEGOLD gaan ze door! Afgelopen weekend stond heel wat op het programma


voor de district ploegen en de nationale jeugdploegen. En ja hoor RAPID was serieus vertegenwoordigd. Een overzichtje van wat er afgelopen weekend allemaal aan de gang was Belgisch hockeyland. 

Op Royal Antwerp Hockey ging het Delhaize district tornooi door voor boys & girls van °2003/2004. Tijdens dit tornooi strijden de verschillende district(provinciale) ploeg tegen elkaar onder toeziend oog van een horde BEGOLD scouts. De jongens en meisjes die een selectie haalden om in deze ploegen te spelen trainen afgelopen seizoen op verschillende tijdstippen met hun district ploeg, die weekend was de grote apotheose met kans op selectie voor de nationale ploegen U14 en U15. RAPID kon op 6 selecties rekenen:

2003 Girls

Julie D'Hollander

Rosalie De Schrijver

Emilie van den Boer

2003 Jongens

Jaro Verougstraete

2004 Meisjes

Emmeline Van Rijswijck

Marthe-Marie Geerts

Alvast proficiat aan alle geselecteerden van dit tornooi! Heel trots kan RAPID melden dat we weer een BEGOLDje bij hebben, Marthe-Marie werd gespot door de scouts en behaalde met lof een selectie voor de nieuwe lichting U14 BEGOLD Girls. Een dikke proficiat hiervoor!

Bij de U15 BEGOLD werd er dan weer de Future Chris Vercammen memorial georganiseerd. Hier wordt RAPID vertegenwoordigd door Bastien Chauliac en Henri De Colvenaer(K) Proficiat boys!

En tot slot hebben we de U16 jongens en meisjes. Bij de boys wordt RAPID vertegenwoordigd door keeper Nick Visker, hun team speelde afgelopen weekend tegen niemand minder dan de RED PANTERS. Deze match was de selectie match om mee te mogen naar het vier landen tornooi dat komend weekend zal plaatsvinden in Mannheim(meer info via deze link) Onze top keeper van RAPID had zijn selectie echter al binnen voor de match en bleef dus aan de kant. Wat een top prestatie Nick, proficiat en veel succes!!! En last but not least de U16 Girls die onze Belgische driekleur verdedigen. Twee maal RAPID in deze ploeg! Ook Jill Van Bauwel en Helena De Ryck(K) mogen mee naar Mannheim waar ze de strijd aangaan met Australië, Nederland en Duitsland. Ook voor jullie meisjes, dikke proficiat en succes in Duitsland!