Beste Hockeyfanaten & gevolg!

 

Op 21 oktober pakt Jouw club uit met de eerste RAPID Super Sunday van het seizoen! Onze Dames 1 & Heren 1 spelen top thuismatchen en als feestcomité voorzien wij de nodige toeters en bellen. Hét ideale moment om jouw coach en/of trainer in volle actie te zien op het veld. Een lang verhaal kort, ze hebben jullie nodig als 12de man langs de zijlijn! We gaan dus voor minimum 100 supporters in groen & wit. Ga jij de uitdaging mee aan?!?

 

Hell yeah! We koppelen er in één klap een challenge aan vast! Het team(girls&boys) dat met de meeste spelers aanwezig is en via pronostiek het dichtst bij de eindscores van beide matchen zit, wel dat zijn de helden van de dag! En wat is dan onze prijs(horen we je al afvragen)? Wel voor die teams komen dames1 en heren1 supporteren bij de volgende thuismatch! Cool, niet?

 

Plan of the day:

11u officiële opening nieuw waterveld met delegatie van gemeente Temse

12u Dames1 RAPID vs Royal Orée * met apéro langs het veld

Lunch BBQ Haute dog by JP Orban

15u Heren1 RAPID vs Old Club Liège * met wafelkraam voor het dessert

 

Options:

RAPID all-in(apéro/BBQ haute dog met friet/wafel/one drink)15€

Ter plaatse zullen er BBQ haute dogs(5€), puntzak friet (€3) en wafels(€2,5) beschikbaar  zijn zolang de voorraad strekt. Wil je zeker zijn? Dan is bestellen via de website de boodschap. 

 

Ben jij één van onze trouwe RADIP Businessclubleden of sponsors? Dan kan je je RAPID sunday ticket inruilen via website. 

 

We verwachten jullie massaal op post in green&white!!