Wanneer je tijdens een training of wedstrijd een sportletsel oploopt, kan je hier een aangifte-formulier voor de verzekering downloaden,ook wanneer je twijfelt of het letsel ernstig genoeg is om een arts te raadplegen. Het is veel gemakkelijker om de volgende week het formulier ongebruikt terug te bezorgen, dan nadien nog eens extra langs de dokter te moeten voor de nodige papieren.

Je stuurt het ingevulde formulier zo snel mogelijk (binnen de 5 dagen) naar PCI.aangifte-constat@belins.be en zet secretaris@hockeytemse.be in CC zodat we op de hoogte zijn van het ongeval. Men vraagt heel wat persoonlijke gegevens: vul dit allemaal in en vergeet het strookje van het ziekenfonds niet! 

Wacht zeker niet te lang om je aangifteformulier binnen te brengen, je riskeert dat de aangifte niet meer ontvankelijk wordt verklaard door de verzekeringsmaatschappij!!

De verzekeraar zal je dan een bevestigingsmailtje sturen met een persoonlijk dossiernummer, dat je dan kan gebruiken voor de verdere communicatie
Je betaalt en bewaart alle rekeningen (dokters, kine, apotheek, ...) en recupereert zelf het gedeelte dat het ziekenfonds terugbetaalt. Daarna kan je met de originele gedetailleerde medische onkosten en attesten die het ziekenfonds je bezorgt, de rest van de gemaakte kosten indienen bij de verzekering voor vergoeding.

Gelieve te noteren dat de polis een contractuele vrijstelling van € 25,00- voorziet.

En nu maar hopen dat je dit allemaal gelezen hebt, maar nooit nodig hebt ...

 

 

Sinds aanvang van het seizoen 2018-2019 zijn alle toeschouwers verzekerd, zowel aangesloten leden als niet-leden van de federatie, dewelke het slachtoffer zijn van een lichamelijk ongeval overkomen ten gevolge van een spelfase uit deelname aan officiële wedstrijden, vriendschappelijke wedstrijden, toernooien en/of trainingen van een aangesloten club.