VOLZET

 

Nog op zoek naar een leuk kampje waarbij je kleuter zowel lichamelijk als creatief geprikkeld wordt? Dan is het ‘kids on the move’ kamp echt iets voor hen! Het is voor kleuters tussen °2019-°2016 en de aangeboden activiteiten zijn hierop gebaseerd.

 

 

Aantal kinderen

We beperken de inschrijvingen tot 24 kleuters om het kleinschalige karakter te behouden. De kinderen zullen ingedeeld worden in groepjes van 4 tot 8 kleuters op basis van leeftijd. Hierdoor wordt het geen overrompeling voor de kleuters en krijgen ze elk voldoende aandacht gericht op hun persoonlijke ontwikkelingen. De kleine groepjes zorgen daarnaast ook voor dat ze zich veilig kunnen voelen.

Wat gaan we doen?

Zijn jullie klaar om met ons de wereld te ontdekken? Neem dan alvast jullie sportbenen mee! Want al klauterend, springend, kruipend,… gaan we de dieren uit de verschillende werelddelen leren kennen en ermee op stap gaan. Daarnaast gaan we samen met jullie ook aan de fijne motoriek werken door de vingervaardigheden aan te sterken en onze onvergetelijke reis mooi in beeld te brengen.

Tijdens de voor en na opvang kunnen de kleuters naar hartenlust rondfietsen en springen op het springkasteel. Fun gegarandeerd.

 

Begeleiders

Lotte Van Hecke & Anneleen Delport

0498 06 29 14

 

Wanneer

11 juli – 15 juli: De wereld rond in 5 dagen

Halve dag: 9u – 12u (geen na opvang mogelijk)

Hele dag: 9u - 16u

Opvang is voorzien van 8u tot 17u en is inbegrepen in de prijs

 

Locatie

Rapid Hockey Club Temse

Hoogkamerstraat 3, 9140 Temse

 

VOLZET