RAPID Hockey Club Temse

Wij zijn op zoek naar ballenmeisjes/-jongens voor dit weekend.

Heb je interesse contacteer ons dan ajb!

Mis de kans niet om van heel dichtbij tophockey mee te maken!

RHCT is een kleinde club, maar wel één met een groot hart! Wij functioneren dankzij de spirit van onze vrijwilligers, die er voor zorgen dat onze club draait voor al onze leden. Ondanks hun enorme hulp, zijn wij op zoek naar meer vrijwilligers om hen bij te staan.

Wij zoeken naar gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers die willen helpen om Temse nog te laten groeien. Enkel met de betrokkenheid van alle onze leden kunnen we een club creëren waar iedereen ten volle van kan genieten.

Check de lijst en kijk eens of je geïntersseerd bent in één van de open posities. Stuur ajb een bericht naar secretaris@hockeytemse.be en maak een deel uit van ons team.

200 hotdogs, 10 liter verse tomatensoep, 90 brownies, 30-tal bananen en wat frissse bubbels en warme koffie en chocomelk… dat hebben we zaterdag 15 februari in Temse aan de bezoekers en de fijne spelers en enthousiaste supporters van RAPID Temse kunnen aanbieden. Jullie hebben hopelijk van de U8 meisjes wat kunnen kopen en genieten van al dat lekkers.

Laat dat enthousiasme nu maar overwaaien naar andere ploegen want, los van de financiele opbrengst voor de club, geeft het ambiance in Temse. Het geeft daarbovenop een boost aan de organiserende ploeg en extra teamspirit kan toch nooit geen kwaad. Fijne start van het buitenseizoen!

  

   

Our first teams are back in action starting this weekend. Come and support Dames 1 & Heren 1 in their first away game of 2020.

 

Eerste weekend terug buiten. Kom naar de club en geniet van wat hockey, lekker eten en drinken!

Team van dienst: u8 Meisjes

Volgende week zaterdag spelen onze U16 Meisjes de 1/2 finale in de Spirodôme in Charleroi. Als alles goed gaat, kunnen zij zich plaatsen voor de finale op zondag. We hebben jouw steun nodig! Kom onze meisjes mee aanmoedigen en help hen om mee Rapid geschiedenis te schrijven. #RAPIDPROUD

De tweede helft van het seizoen gaat bijna beginnen en onze Dames and Heren zijn zich volop aan het voorbereiden om aan de top te eindigen. Wij hebben jullie steun nodig tijdens de preparatie wedstrijden ... Tot dan!

Bedankt iedereen voor de leuke sfeer en voor het vieren van dit nieuwe jaar met ons! 

   

   

RAPID DUTY MANAGEMENT

WORD JIJ ONZE NIEUWE DM MANAGER?

stuur een snel een mailtje naar voorzitter@hockeytemse.be

Wat is RAPID DUTY nu eigenlijk? 

Check deze link!

Kalender
  February 2021  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
HockeyNews
RHCT Facebook pagina
 

Verplichte registratie ivm COVID19

Gold sponsors

 

Silver
Bronze sponsors
Friends
Supporters
Clubinkt

Verjaardagen!
26/02
Paul De Clerck
26/02
Gilles Dutré
26/02
Roxanne Thiers

© 2016 Rapid Hockey Club Temse, website powered by Twizzit.com